Οι εσωτερικές πόρτες Portalia CPL (Continuous Pressure Laminate) αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση με εστίαση στην κορυφαία αναλογία απόδοσης – τιμής. Το πρωτοποριακό design αναδεικνύει τα κορυφαία αισθητικά χαρακτηριστικά εμφάνισης, ενώ συνδυάζεται από το αψεγάδιαστο οπτικό αποτέλεσμα της εφαρμογής διπλών ρυθμιζόμενων μεντεσέδων με καπάκι αλουμινίου. Στα βασικότερα πλεονεκτήματά της συγκαταλέγεται και η επιλογή της πρωτοποριακής κλειδαριάς με συνθετική γλώσσα, η οποία μηδενίζει τον παραγόμενο θόρυβο κλεισίματος.

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
  • Ποικιλία σχεδίων
  • Σχέδια υψηλής αισθητικής
Η δυνατότητα εφαρμογής διακοσμητικού σχεδίου προσθέτει μια εξαιρετική αισθητική πινελιά στο τελικό σύνολο, εξατομικεύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εσωτερικής πόρτας. Ένας ολοκληρωμένος συνδυασμός, ο οποίος μπορεί να κινηθεί από τις αυστηρές γραμμές έως και τη μοντέρνα αισθητική.
*Οι πόρτες μπορούν να κοπούν στο επιθυμητό ύψος
ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΖΑΜΙ
  • Ποικιλία τζαμιών
  • Εφαρμογές υψηλής αισθητικής
Η επιλογή του γυαλιού στη διακόσμηση της εσωτερικής πόρτας επιτρέπει την αισθητική συμπλήρωση της σταθερότητας με την μεταβαλλόμενη πινελιά του φωτός. Το σταθερό υλικό διακοσμείται με τη λεπτότητα του γυαλιού και συμπληρώνεται με την επιλογή της φωτοδιαπερατότητας και της αρμονίας των υλικών.
*Οι πόρτες μπορούν να κοπούν στο επιθυμητό ύψος
EnglishFrenchGermanGreekItalian